Tractari Auto-Constanta asigura intreaga gama de servicii auto de care toti avem nevoie atunci cand apar probleme cu autovehiculul nostru. Venim in sprijinul celor care se afla in impas oriunde si oricand, indiferent de conditii sau de probleme. Suntem pregatiti sa va rezolvam orice problema pe care o aveti si va vom oferim solutia cea mai buna pentru dvs.  Apeland la noi veti beneficia de urmatoarele servicii:
  • Tractare auto 24/24 h.
  • Incarcarea si descarcarea autovehiculului in cele mai bune conditii.
  • Transportarea persoanelor din autovehicul la destinatia ceruta in cele mai bune conditii. 
  • Transportam autoturisme, autoutilitare, autovehicule de marfa, defecte sau avariate cu autoplatforma specializata.
  • Suntem specialisti in tractari si va oferim o gama completa de servicii de tractare.
  • Incarcarea si descarcarea autovehiculului avariat  in conditii de siguranta.
  • Preluarea si predarea pe baza de proces verbal pentru autovehicul .
ASISTENTA RUTIERA In urma unui accident sau a unei defectiune minora care poate fi remediata pe loc (ex: pana, infundare filtru motorina, sau avand la dispozitie piese pe stoc si la comanda necesare pentru micile defectiuni) fara a mai fii necesara tractarea, noi suntem cei care intervenim pentru a va oferi ajutor 24h din 24h, 7 zile din 7, prin serviciul nostru de tractari auto si asistenta rutiera.
DEPANARE AUTO Pentru a diminua neplacerile cauzate de imobilizarea pe sosea a autovehiculului in timpul calatoriei dumneavoastra, puteti apela numerele noastre, urmand ca un echipaj de interventie sa ajunga la dumneavoastra in cel mai scurt timp (in functie de locul producerii avariei, de conditiile meteorologice si de trafic). In cazul unor defectiuni minore echipajul de interventie va acorda asistenta rutiera necesara remedierii avariei

Tractări-Auto Constanța

Constanța, Bulevardul I. C. Brătianu nr. 155B, langa Politia Rutiera 0744.323.665
sorinculin (at) gmail.com
Susținut de Webnode