• Consideram ca cel mai corect si transparent mod de tarifare pentru ambele parti ar fi ca, in urma unei discutii telefonice, sa aflati pretul care va intereseaza.

  • Nu avem pret fix pe kilometru deoarece acesta poate varia in functie de mai multi factori (distanta, ora, data, greutatea masinii, dificultatea interventiei). Pretul este stabilit telefonic pe baza informatiilor corecte pe care i le comunicati operatorului nostru, legate de autovehicul (starea lui, locul unde se afla si alte informatii ce pot fi importante pentru calcularea pretului final) si ulterior nu se modifica, astfel nu vor exista discutii.

 

 

 

INTRAURBAN (in oras)

Pretul in localitate incepe de la 100 Ron

 

INTERURBAN (in afara orasului)

Pretul inafara localitatii se calculeaza in functie de km parcursi. Acesta stabilindu-se impreuna cu posesorul autovehiculelor.

 

Ne rezervam dreptul de a modifica tarifele mai sus mentionate in conditii meteo speciale: furtuni, ninsoare abundenta, ploaie torentiala sau in cazul in care masina prezinta unele probleme ce pot creste timpul interventiei sau periclita buna functionare a utilizajelor de tractare. Pentru calcularea pretului exact va rugam sa ne contactati la 0790.702.703

Nu uitati ca firma noastra iti desfasoara activitatea in TOATA EUROPA!

         

 

Tractări-Auto Constanța

Constanța, Bulevardul I. C. Brătianu nr. 155B, langa Politia Rutiera 0744.323.665
sorinculin (at) gmail.com
Susținut de Webnode